Cosmètica Científica

BDR Innovació i Revolució

Una combinació única de metodologia, ingredients actius i tecnologia punta creada per a un aspecte permanent rejovenit i una textura de pell millorada!

DERMACÈUTICA: PROGRAMA ANTI AGING

“LA TRANSFORMACIÓ DE LA PELL”: REGENERACIÓ

Programa de regeneració de la pell de la cara i el cos.  Tractament a través de carbó actiu que regenera la pell, neteja, i tracta l’acne, les taques, la flacidesa… N’anomenen “la transformació de la pell”.

Disposem d’equips d’última tecnologia per realitzar els tractaments més avançats.

 Al finalitzar les nostres sessions, rebràs el cofre “CURA”, perquè et continuïs cuidant a casa teva.

Innovació i revolució

 

En els temps del botox, els resultats dels tractaments facials eren insuficients per a la majoria dels clients. Els tractaments convencionals sovint no són suficientment bons, i no assoleixen resultats visibles immediatament. BDR ha aconseguit el somni dels resultats immediatament visibles i amb més durada, sense haver de recórrer a intervencions quirúrgiques altament invasives, a través de la síntesi de tecnologia innovadora, ingredients actius dermacèutics i mitjançant un tractament plaent.

Tot en una estructura lògica, amb un ús simple. El procés d’auto-regeneració es selecciona activament i es milloren els problemes de la pell a través de la interacció de vàries tècniques amb ingredients dermacèutics específicament creats pel tractament a casa i en cabina.

BDR ofereix l’oportunitat ideal pels centres d’estètica d’alt nivell i per centres mèdics en els seus tractaments pre i post curació (realitzats en centres d’estètica).

El mètode BDR assegura una textura de pell refinada, una superfície suau, una pell relaxada i una millora de la circulació sanguínia. El tractament és una experiència fantàstica per a la seva pell i pels seus sentits. Aquesta combinació única fa que BDR “Beauty Defect Repair” sigui un mètode que no té competència en el camp dels tractaments facials, amb un resultat visible, instantani i durador.